Bedrijfsevenementen Plannen

Een bedrijfsevenement is dé manier om mensen te motiveren en te inspireren. Een schouderklopje voor uw medewerkers bijvoorbeeld, dat hebben ze toch verdient? Met BINK als organisator bent u van een heleboel geregel af, terwijl wij uw bedrijfsevenement plannen vanuit uw doelstelling en focus! De complete invulling is werk voor ons. Doordat wij continu transparant communiceren over de voortgang, blijft u gewoon de vinger aan de pols houden. Geen stress over uw bedrijfsevenement dus!

Bedrijfsevenementen plannen is een kunst

We hebben de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen georganiseerd, ervaring genoeg dus. Ergens in een weiland, in de binnenstad of op een industrieterrein; het kan ons niet gek genoeg! Voor jongeren of een gemêleerde doelgroep, exclusief of juist breed. Wij staan te trappelen om uw bedrijfsevenement te plannen.
We kunnen adviseren over elk discipline van een evenement – van decorbouw tot licht, van catering tot promotie. We regisseren, organiseren en (ook dát gebeurt) improviseren.

We kunnen met creatieve ideeën komen, maar we kunnen ze ook uitvoeren. Zoals u wenst!

nieuwsgierig?
De Tour wacht op niemand… Sony #ICan 48H Fujitsu World Tour Utrecht_ la Nuit du Tour UNIT4 Global Kick-off Sony Dealer Event VELUX – De nieuwe generatie Quote 500 Thuiswinkel Awards
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK online