Naar buiten!

Afgelopen dinsdag moesten we krabben. Vorst. Lekker. Niet? Kruip jij sinds de wintertijd begon steeds dichter tegen de radiator aan? Stiekem al een fleece-deken in de bureaula liggen om je koude knietjes te koesteren? Dicht met die la! Kijk naar buiten: mooi licht, mooie kleuren. OK, wij zitten hier op Heidestein op rij 1 van een ultieme herfst-show, maar ook op andere plekken en momenten is de herfst echt te gek.

Twee weken geleden bijvoorbeeld, toen we in samenwerking met BIKE Motion de Lotto Jumbo toertocht organiseerden. Honderden wielrenners reden samen met profrenners als Steven Kruijswijk een toertocht door een groot deel van de provincie Utrecht. ’t Was best koud, maar iedereen hield een warm gevoel over aan de rit. Met van die mooie miststroken over de weilanden. Dat de renners  werden behandeld als echte profs, compleet met ploegleider-auto’s, masseurs en warme douches scheelde natuurlijk ook een hoop.

Het beste buitengevoel op koude dagen vind je binnenkort trouwens niet in Driebergen of op het fietspad, maar bij buiten in de kuil. Daar hebben we samen met het ‘buiten-team’ van 9 t/m 22 december namelijk een winterterras ingericht. Vuurplaatsen, glühwein, schapenvachten, een tipi met een eigen kachel, choco chaud, strobalen, winterbier.. Een soort winterfestivalgevoel. Met heerlijk eten dat er ook nog eens mooi uitziet: soep uit ketels, ter plekke gemaakte flammkuchen en pizza’s, winterbarbecue op open vuur of stamppot met klapstuk uit de Big Green Egg en stoofpotten uit Dutch Ovens. Lekker.

Zin om met een groep collega’s of relaties een eindejaars-event te houden op het winterterras van buiten in de kuil? Stuur even een mailtje voor meer info. We maken graag een topmiddag of –avond voor je. Zo eentje waar je met een fris hoofd vandaan komt. En dat je dan daarna lekker rozig toch nog die fleece-deken tevoorschijn haalt.


nieuwsgierig?
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl Naar buiten!
BINK

Afgelopen dinsdag moesten we krabben. Vorst. Lekker. Niet? Kruip jij sinds… lees meer

De zomer van 2016 was voor sommige mensen niet helemaal wat… lees meer

Vorige maand schreven we trots over onze fietsliefde, weet je nog?… lees meer

Wil je ook een seintje krijgen als we een nieuwe column plaatsen?
Meld je dan nu aan: