BINK – beweegt

Je hebt het waarschijnlijk al gehoord of gelezen: BINK is verhuisd. Naar Driebergen-Rijsenburg. Dus we zijn de afgelopen tijd flink in beweging geweest. 2 containers afgevuld met spullen die niet langs het dit-mag-mee-comité kwamen. En daarna verhuiswagen in, verhuiswagen uit. Met de trein naar Driebergen –Zeist en dan nog een stukkie fietsen door het bos. Topfit zijn we geworden.

Over dat fietstochtje; we hebben er nog over gedacht om onze ‘oprijlaan’ op te nemen in de nieuwe routes van de Tour d’Utrecht. Die organiseren we in juli namelijk voor de 2e keer en aangezien de routes dwars door het Groene Hart gaan, zou een lusje langs Klein Heidestein best passend zijn. Alhoewel.. van die smalle bandjes op de modderige paadjes.

In ons BINK-bos kun je soms beter een stevige jeep pakken, zoals we binnenkort met de Top Performers van Unit4 in de woestijnen van Oman gaan doen. Sterker nog: de plassen in onze nieuwe achtertuin zijn soms zo diep dat zelfs de boten waar we daarna de Omaanse dolfijnen mee gaan bekijken uitermate goed van pas zouden komen.

Maar goed; we zijn dus flink opgeknapt door ons nieuwe stekkie. Sommige BINKies vooral fysiek, omdat ze blokken blijven hakken voor de houtkachel en nog maar weer eens een doosje uitpakken. Anderen meer mentaal, omdat je zo vanachter je nieuwe bureau aan een inspirerende boswandeling kunt beginnen. Kortom: BINK is topfit, dus kom maar op met die uitdagingen!


nieuwsgierig?
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK – beweegt
BINK

Afgelopen dinsdag moesten we krabben. Vorst. Lekker. Niet? Kruip jij sinds… lees meer

De zomer van 2016 was voor sommige mensen niet helemaal wat… lees meer

Vorige maand schreven we trots over onze fietsliefde, weet je nog?… lees meer

Wil je ook een seintje krijgen als we een nieuwe column plaatsen?
Meld je dan nu aan: