BINK – is fietsfan!

BINK is fietsfan. Sommige van ons zijn het al sinds hun vader de zijwieltjes eraf haalde en BINKies die liever liepen zijn de afgelopen jaren stevig in het zadel geholpen. Kan ook bijna niet anders..

In 2007 waren we bij de start van de Tour de France in London. Conclusie: wielerwedstrijden zijn ‘one of a kind’. Enthousiast publiek, topatleten met tijd voor een foto of een high-five en een positieve sfeer die een stad echt trots maakt. Dus toen we in 2010 aan de bak mochten bij de finish van de 2e etappe van de Giro d’Italia in ‘ons’ Utrecht, waren we zelf ook een beetje trots.

Vorig jaar schakelden we naar een hogere versnelling. Voor de Grand Départ van de Tour de France in Utrecht produceerden we side-events, een roadshow, de ploegenpresentatie ism met IDTV en een relatie-event voor PON. We stuurden sectorcommandanten aan tijdens de officiële ritten en we sjouwden een vracht lampen de Dom op. Op de thermometer: 37 graden. We raakten net niet oververhit van de fietskoorts en het was een ervaring om nooit te vergeten.

Laten we trouwens ook de Toerversie 2015 op het parcours van de Grand Départ niet vergeten. Er reden maar liefst 14.000 wielerfans mee. En het mooie is… dit jaar kan het weer! We zijn namelijk al een aardige tijd bezig met de organisatie van de Tour d’Utrecht 2016. Het parcours is bekend, de kleuren van het shirt zijn gekozen en we hebben tientallen gele promo-fietsen in de binnenstad gezet. Dus mocht je nu nog niet helemaal snappen wat er zo leuk aan fietsen is, ga dan zondag 3 juli langs het parcours staan. Of doe mee, schrijf je in op www.tourdutrecht.com. Verzorgen wij de foto’s en de high-fives.

Trouwens, nog even over die Giro d’Italia: Go Tom! Go Tom!


nieuwsgierig?
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK – is fietsfan!
BINK

Afgelopen dinsdag moesten we krabben. Vorst. Lekker. Niet? Kruip jij sinds… lees meer

De zomer van 2016 was voor sommige mensen niet helemaal wat… lees meer

Vorige maand schreven we trots over onze fietsliefde, weet je nog?… lees meer

Wil je ook een seintje krijgen als we een nieuwe column plaatsen?
Meld je dan nu aan: