BINK – Hoe is het…

‘Hoe is het op je werk?’ Die vraag stelde een deelnemer van een welverdiende incentive naar een verre bestemming ons ooit. Terwijl hij z’n zonnebril omhoog deed om een knipoog te laten zien. Hij bedoelde het niet vervelend, het is namelijk best bijzonder dat al die mooie evenementen en incentives ons ‘werk’ zijn. Vinden wij ook. Met een glimlach hebben we die uitspraak dus geadopteerd. Als terugkerend thema voor deze columns en als vraag die het BINK-team elkaar af en toe met glimmende oogjes stelt. Alleen.. door het organiseren van die evenementen en incentives komt dat er soms een tijdje niet van.

Gelukkig is ons team begin dit jaar uitgebreid met 3 nieuwe mensen. Je hebt ze op onze website misschien al gezien: Anouk, Aster en Michiel. Ze zijn nu een paar maanden aan de slag. Lang genoeg voor die belangrijke vraag: Hoe is het op je werk? Aster zegt dat ze bij BINK iedere dag wat nieuws leert. Hoe je in Lissabon een verdwaalde Unit 4 Global Kickoff deelnemer met een lege touringcar naar een diner brengt bijvoorbeeld. Of dat het op het Domplein zo hard kan waaien dat er stukken Kerstmarkt in het rond vliegen.

Anouk antwoordt dat ze bij BINK zo lekker in de evenementenmodus kan zitten. Dat lijkt trouwens wel een nieuw soort health programma, zoals ze het beschrijft. Tijdens Unit4 Connect in Amsterdam at ze namelijk de eerste uren helemaal niets, daarna kreeg ze alleen koekjes en cola light naar binnen. En ze sjouwde met stoelen. Als projectleider deed ze natuurlijk nog veel meer, maar dat was wel haar eerste antwoord. Michiel was net als Aster aan de slag in Lissabon en vond het zo tof dat we van die mooie locaties mochten gebruiken. Klopt. We zijn namelijk niet iedere dag in Patio dé Galé of Convento do Beato aan het werk. Meestal gewoon in Driebergen-Rijsenburg. Met misschien wel het leukste van werken bij BINK: fijne collega’s!


nieuwsgierig?
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK – Hoe is het…
BINK

Afgelopen dinsdag moesten we krabben. Vorst. Lekker. Niet? Kruip jij sinds… lees meer

De zomer van 2016 was voor sommige mensen niet helemaal wat… lees meer

Vorige maand schreven we trots over onze fietsliefde, weet je nog?… lees meer

Wil je ook een seintje krijgen als we een nieuwe column plaatsen?
Meld je dan nu aan: