BINK – Jouw evenement

Zomer! Eindelijk kan iedereen zich gaan opmaken voor het grootste evenement van het jaar. Dacht je aan Lowlands, De Parade of misschien zelfs de WK-finale? Nope, we bedoelen iets anders. Het evenement waar je van jongs af aan al naar toe gaat. Waar je ieder jaar naar uitkijkt en waar je talloze fantastische edities van hebt beleefd. Vaak op een nieuwe locatie, meestal met hetzelfde publiek. Hét evenement van het jaar is natuurlijk De Grote Vakantie. Georganiseerd door jezelf.

‘Evenement, evenement… Wij pakken gewoon onze spullen en rijden naar Italië.’ Of je nu een een volledig georganiseerde trip boekt of je gaat picknicken in je eigen stad, als je op vakantie gaat ben je altijd een organisatiebureau in het klein. Je begint met een rijtje eisen en wensen. Dochterlief wil paardrijden, jij wilt zonsondergangen bekijken in je t-shirt. Verschillende doelstellingen voor een gemêleerde doelgroep dus. Ga je naar een plek waar je al eerder bent geweest? Dan is het locatiebezoek al uitgevoerd. Een nieuwe bestemming vraagt echter om een zorgvuldige digitale site-inspectie.

Er komt echt aardig wat kijken bij jouw evenement. Locatie duidelijk? Dan ga je transfers regelen. First class vliegtickets of de eigen auto? En moet die dan nog een grote beurt? Vervolgens inventariseer je alvast de catering-wensen en vlak voor vertrek beleg je een PPM. Een Pre Production Meeting. Oftewel ‘Wat moet er allemaal mee en hoe gaan we dat inpakken?!’. En dat alles binnen de mogelijkheden van het beschikbare budget, een mooi woord voor vakantiegeld.

Tijdens de uitvoering volg je natuurlijk het draaiboek. Zelfs als daar alleen maar ‘We zien wel’ in staat. Vergeet ook je improvisatietalent niet. Wij konden die panne op de Duitse snelweg of de nachtmerries na het pony-ritje ook niet voorspellen. Sorry.

Na dit verhaal snappen we dat de verleiding groot is om toch een organisatiebureau in te schakelen, maar wij denken dat je De Grote Vakantie prima zelf kunt produceren. Bel ons daarna gerust voor een ander evenement. We vinden het sowieso leuk om te horen hoe het was. Fijne vakantie!


nieuwsgierig?
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK – Jouw evenement
BINK

Afgelopen dinsdag moesten we krabben. Vorst. Lekker. Niet? Kruip jij sinds… lees meer

De zomer van 2016 was voor sommige mensen niet helemaal wat… lees meer

Vorige maand schreven we trots over onze fietsliefde, weet je nog?… lees meer

Wil je ook een seintje krijgen als we een nieuwe column plaatsen?
Meld je dan nu aan: