BINK – Met z’n Allen

BINK doet graag dingen met z’n allen. Alhoewel.. Op vrijdagmiddag zie je op kantoor soms alleen bij onze vissen wat geborrel voorbij komen. Gezamenlijk lunchen schiet er ook wel eens bij in. Door overlappende projecten spreken we elkaar soms dagen vaker per telefoon dan face-to-face. Maar ondanks dat sluiten de expertises goed op elkaar aan en zijn we dus eigenlijk altijd met z’n allen bezig. En dat levert resultaat en een hoop leuke dingen op.

Anderhalve week geleden konden we bijvoorbeeld met z’n allen instappen voor een retourtje Madrid. Aan boord een aantal vaste leveranciers én alle BINKies. Behalve Pim en Lobke. Die zaten in Utrecht. Bij de vissen. We hebben hen natuurlijk wel iedere morgen lekkere koffie gewenst. En af en toe gevraagd of ze wat vergeten dingen door kon sturen. We doen het tenslotte met z’n allen.

Wat we in Madrid gingen doen? We organiseerden daar de UNIT4 Global Sales Kick-Off 2015 voor medewerkers uit 18 landen. Plenaire presentaties, tientallen kleinere groepssessies en een sitting diner voor 450 man. Dat na het dessert werd omgetoverd tot een internationaal feest. Van de Portugese CEO tot de Noorse sales-afdeling, iedereen stond op de dansvloer. Over met z’n allen gaan voor resultaat én leuke dingen gesproken..

Deze week hebben we weer een project dat echt om ‘met z’n allen’ draait. In Zwolle openen we het nieuwe hoofdkantoor van waterbedrijf Vitens. ’s Middags ontvangen we officiële belanghebbenden, ’s avonds vieren we feest met het volledige Vitens-personeel. We hebben een terrein van 2000m2 compleet overdekt voor een grote foodmarkt en optredens van onder andere Niels Geusebroek. Om iedereen ook een kijkje in het nieuwe pand te bieden, hebben we een 700 meter lange blauwe loper uitgerold. Inderdaad; een uitdagende productie die je met z’n allen goed moet  voorbereiden. Bij ons geen probleem, zelfs niet als bijna iedereen in buitenland zit. Want Pim en Lobke waren natuurlijk niet alleen met vissenvoer bezig..


nieuwsgierig?
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK – Met z’n Allen
BINK

Afgelopen dinsdag moesten we krabben. Vorst. Lekker. Niet? Kruip jij sinds… lees meer

De zomer van 2016 was voor sommige mensen niet helemaal wat… lees meer

Vorige maand schreven we trots over onze fietsliefde, weet je nog?… lees meer

Wil je ook een seintje krijgen als we een nieuwe column plaatsen?
Meld je dan nu aan: