BINK – oranje

We gaan een kleurrijke zomer tegemoet. Tenminste, als het aan de supermarkt ligt. Jij in je juichpak, zij in haar HolánDress. Of net andersom. Zoonlief kruipt rond in een oranje onesie en je dochter kan niet meer stil zitten omdat haar samba-shirt zo lekker klinkt. Alle rommel met pek en veren-toi-toi-tooi afvoeren en zelf er lekker tussenuit? Boek in ieder geval een vakantie met Oranje-garantie, dan mis je niets!

Wat je ook doet, BINK gaat onze jongens deze zomer ondersteunen. We hebben al verschillende voetbalcoaches groot gemaakt, in incentive-campagnes voor onder andere Volkswagen Bedrijfswagens en UNIT4, dus we hebben er genoeg verstand van. Op onze evenementen hebben we samengewerkt met experts als Humberto Tan, Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten. En 2 weken geleden brachten we nog 150 talenten van T-Mobile naar de Arena voor de WK-Kick Off van Sony Mobile. Kortom: wij weten hoe we een balletje aan het rollen krijgen. Dus deze zomer zijn wij bondscoach nummer 15.344.304!

Of we dan ook een juichpak hebben besteld? Nah, we voelen ons prettiger in ons eigen pak. Of we dan misschien zelf een oranje actie doen? Helaas.. We kijken met een grote glimlach naar alle inhakers, maar we weten Donders goed dat ze uiteindelijk toch maar tijdelijk zijn. Het was heel verleidelijk om jullie de komende weken BINKies te laten verzamelen met het aanvragen van een voorstel, maar we doen het niet. We geloven namelijk dat iedere actie van BINK een geslaagde ‘oranje’ actie is. Ook als Louis al lang weer thuis zit. Prettige wedstrijd!


nieuwsgierig?
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK – oranje
BINK

Afgelopen dinsdag moesten we krabben. Vorst. Lekker. Niet? Kruip jij sinds… lees meer

De zomer van 2016 was voor sommige mensen niet helemaal wat… lees meer

Vorige maand schreven we trots over onze fietsliefde, weet je nog?… lees meer

Wil je ook een seintje krijgen als we een nieuwe column plaatsen?
Meld je dan nu aan: