BINK – shirts en shorts

BINK heeft een topzomer gehad. Misschien wat weinig vakantiedagen, maar we mochten wel lekker vaak buiten spelen. Samen met ca 14.000 wielrenners bijvoorbeeld, waar we de Toerversie Utrecht van Le Tour Utrecht voor organiseerden. En tijdens verschillende andere onderdelen van de Grand Depart in Utrecht. Beetje jammer van die ene bui op de avond van de ploegenpresentatie, maar daarna hadden we snel weer tropische temperaturen.

Het was bijna net zo warm als in de Dominicaanse Republiek, waar we de Top Performers van Unit4 hebben beloond voor hun prestaties. Én uitgedaagd met een expeditie Robinson-achtige challenge waarin ze oa. amuletten moesten opgraven en sleutels moesten opduiken. Er kwam nog net geen ‘mud-race’ aan te pas. Die we trouwens wel hebben gebruikt in de Sony Xperia #ICan48h Challenge. Een hele mooie opdracht waarbij we 48 uur lang 2 teams gek mochten maken met allerlei outdoor foto-opdrachten verspreid over Nederland. We waren best een beetje jaloers dat we zelf geen deelnemer waren.

Zelfs afgelopen week hebben we nog lekker buiten gespeeld. In het Julianapark, op de herfst-editie van onze eigen Vol van Smaak. Daarna hebben we onze modderschoenen schoongespoten en die broek met van die zakken aan de zijkant in de was gegooid. Het wordt namelijk tijd om wat netter voor de dag te komen. Dat krijg je als je de Esquire verkiezing van de best geklede man mag organiseren. En awardgala’s voor de SponsorRing en de Grandprix Content Marketing Awards. Om dat lekkere buitengevoel vast te houden, dragen we dan misschien wel nog een wielershirt of zwembroek onder ons pak, maar daar zie je niets van. Toch?


nieuwsgierig?
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK – shirts en shorts
BINK

Afgelopen dinsdag moesten we krabben. Vorst. Lekker. Niet? Kruip jij sinds… lees meer

De zomer van 2016 was voor sommige mensen niet helemaal wat… lees meer

Vorige maand schreven we trots over onze fietsliefde, weet je nog?… lees meer

Wil je ook een seintje krijgen als we een nieuwe column plaatsen?
Meld je dan nu aan: