BINK – Vol van Smaak

Zo, de heerlijkheden zijn weer voorbij.. Hoewel we toch nog een lekkere nazomer schijnen te krijgen, zal bij de meesten de zwembroek of bikini toch weer frisgewassen in de kast liggen. De vakantie is over, werk aan de winkel! Al snel is de enige herinnering aan die fijne vrije tijd een hardnekkig gaatje in je bankrekening en een handjevol andere souvenirs.

Onze souvenir-score was dit jaar trouwens best aardig: 6 x wit, 12 x rood, 5 kilo plaatselijke piepers, een flesje huisgeperste olijfolie en een tros gedroogde worst. Heerlijk op een terras in de ondergaande zon. Misschien iets minder op de bank voor de TV, maar omdat je weet waar het vandaan komt smaakt het toch nog prima. De passie van dat boertje zonder tanden en het verhaal van die charmante wijndame maken het iedere keer toch weer een culinaire belevenis. Geniet jij ook nog van al het lekkers wat je mee terug hebt genomen? Of is het al op?

Als dat laatste het geval is en je toch weer aan paprikachips begonnen bent, hebben we wat leuks voor je. 21 september organiseren we in onze achtertuin (voor andere Utrechters gewoon het Julianapark) namelijk Vol van Smaak. Inderdaad, jaren na onze Smaak van Utrecht starten we weer een eigen eet-avontuur. We hebben een flink aantal pure, eerlijke cateraars en leveranciers geselecteerd die samen met ons het begin van de herfst gaan vieren. En omdat alles zoals gezegd lekkerder wordt als je er mee over weet, hebben we ze allemaal om een ‘educatief aspect’ gevraagd. Hoe kun je appels met peren vergelijken? Hoe maak je de beste patat (of stempels) van aardappels die zo van het land komen? Dat werk.

Kom je ook langs op Vol van Smaak? De toegang is gratis, dus daar wordt dat gaatje in ieder geval niet groter van. Check gerust even op www.volvansmaak.eu wat we allemaal van plan zijn. Je zult zien dat de heerlijkheden helemaal nog niet voorbij zijn! Dus graag tot ziens op 21 september in het Julianapark! En mocht dat niet lukken: op 21 december gaan we de start van de winter vieren. Winter?! Sorry, fantaseer eerst maar over die nazomer..


nieuwsgierig?
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK – Vol van Smaak
BINK

Afgelopen dinsdag moesten we krabben. Vorst. Lekker. Niet? Kruip jij sinds… lees meer

De zomer van 2016 was voor sommige mensen niet helemaal wat… lees meer

Vorige maand schreven we trots over onze fietsliefde, weet je nog?… lees meer

Wil je ook een seintje krijgen als we een nieuwe column plaatsen?
Meld je dan nu aan: