BINK – Werkplek Vol van Smaak

Als je wel eens bij ons langs geweest bent, weet je dat we een erg leuke werkplek hebben. Al zeggen we het zelf. Ons kantoor aan de Vlampijpstraat (hoe goed past die stoere naam eigenlijk bij BINK) is inmiddels een soort museum vol herinneringen aan alles wat we georganiseerd hebben. Vissen van Sony, schitterende sieraden van het Smartlappenfestival. En een hoop dennennaalden van de kerstbomen voor de Kerstmarkt Utrecht, die vrijdag van start gaat.

Toch vinden we het helemaal niet erg om af en toe van werkplek te wisselen. De afgelopen weken waren we bijvoorbeeld erg vaak in DeFabrique te vinden. In de robuuste loodsen organiseerden we het VELUX evenement, de SponsorRing 2014 én de Grandprix Content Marketing. En volgende week hebben we opnieuw een industriële werkplek, voor de tweede editie van ons eet-avontuur Vol van Smaak. Weer een weekje heel veel ruimte! Met scheve muren, altijd een beetje koude tocht en een echo bij ieder telefoongesprek.

Even serieus: we zijn echt heel blij dat we Vol van Smaak in de Werkspoorkathedraal (want die bedoelen we) mogen organiseren. In deze loods werden vroeger locomotieven, rijtuigen en trams gemaakt. Er hangt nog een enorme kraan en er liggen oude rails in de vloer. Je ruikt het staal en voelt het vuur. Een perfecte setting voor de houtoven met Flammenkuchen, een oude Hanomag met internationale zuurkoolschotels, winters eten uit een oude schaftkeet en alle andere dingen waar we het seizoen mee gaan vieren.

Om het ‘niet-lullen-maar-poetsen-gevoel’ van de Werkspoorkathedraal door te trekken, gaan we trouwens niet alleen zelf hard aan de slag. Bezoekers gaan ook de handen uit de mouwen van hun lekkere warme trui steken. We hebben namelijk 5 workshops op het programma. Kenners met passie vertellen alles over bier brouwen, worst maken, cider, zuurkool maken en de betere barista-skills. Kom je ook? We hebben een mooie werkplek voor je..


nieuwsgierig?
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK – Werkplek Vol van Smaak
BINK

Afgelopen dinsdag moesten we krabben. Vorst. Lekker. Niet? Kruip jij sinds… lees meer

De zomer van 2016 was voor sommige mensen niet helemaal wat… lees meer

Vorige maand schreven we trots over onze fietsliefde, weet je nog?… lees meer

Wil je ook een seintje krijgen als we een nieuwe column plaatsen?
Meld je dan nu aan: