Gezocht: Senior evenementen producer, die van aanpakken weet

Als kind regelde je altijd al je eigen kinderfeestjes, je sloopte het liefst je versterker uit elkaar en maakte van de grasmaaier een brommer. Er is geen festival wat je niet hebt bezocht, lijstjes maken zit je in je bloed, je denkt in draaiboeken en verschillende scenario’s. Je hebt een handson mentaliteit, vertaalt concepten naar productionele plannen met kennis van techniek en stroom.

Je geniet ervan om als eerste op locatie te komen en als laatste weg te gaan, je bent de spin in het web en een kei in het verzinnen van oplossingen. Na jaren van ervaring ben je thuis in de wereld van evenementen, schrikt niet terug van een publieksevenement van 5000 man of meer en wordt blij van corporate events.

Achter de schermen werk je aan uitgebreide draaiboeken, maakt zelfstandig een briefing, vraagt offertes aan en overlegd met leveranciers. Je gaat op locatiebezoek en bij terugkomst verwerk je alle gegevens in een duidelijk plan van aanpak. Je overlegd met de projectleider over de offertes en waakt over je inkoop met oog voor kwaliteit en prijs.

En dat doe je ook nog eens voor meerdere projecten tegelijk in binnen- en buitenland vanuit ons kantoor midden in de bossen van de Utrechtse heuvelrug.

Je bent een echte teamplayer die heel goed zelfstandig kan werken en omdat het zonde van je tijd is om iedere dag heel lang te reizen ben je woonachtig in Utrecht of omgeving.

Mocht dit precies passen binnen je profiel en je ambitie en ben je per direct beschikbaar, aarzel dan niet langer en mail naar

Oh ja we zijn echt alleen op zoek naar senior kandidaten met meer dan 5 jaar bewezen ervaring in de evenementenbranche, dus voldoe je daar niet aan? Bespaar jezelf en ons de moeite om te solliciteren!

Paasactie: uit de eerste 10 reacties selecteren we er 5 voor een ontbijtsessie op vrijdag 21-04-2017 – compleet met vers brood, croissants, eieren, goede koffie en verse jus! Hierin delen we onze visie, zijn we benieuwd naar jullie kijk op de branche en wisselen we ervaringen uit!


nieuwsgierig?
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl Gezocht: Senior evenementen producer, die van aanpakken weet
BINK

Afgelopen dinsdag moesten we krabben. Vorst. Lekker. Niet? Kruip jij sinds… lees meer

De zomer van 2016 was voor sommige mensen niet helemaal wat… lees meer

Vorige maand schreven we trots over onze fietsliefde, weet je nog?… lees meer

Wil je ook een seintje krijgen als we een nieuwe column plaatsen?
Meld je dan nu aan: