Eventbureau

Welkom bij BINK, hét Utrechtse Eventbureau. Actief in evenementen en incentives. Organiseren is voor BINK een breed begrip. We combineren ervaring als evenementbureau (in evenementen en incentives) met kennis van communicatie. Daardoor kunnen we u op het complete traject adviseren en begeleiden, van idee tot uitvoering. Met een open oog voor de meerwaarde van een event of incentive.

Dat is BINK, uw evenement bureau!

Creatief evenementbureau

Wij weten doelstellingen om te zetten in creatieve oplossingen. Of het nou gaat om een verrassing voor uw personeel, de lancering van een nieuw product, een gave promotionele actie of om het versterken van uw imago. BINK is uw evenement bureau!
Als u zegt wat u wilt bereiken, dan vertellen wij u hoe! Veel van onze klanten zijn erg tevreden over ons als eventbureau.

Bent u ook enthousiast en wilt u meer weten? Neem contact met ons op via +31 30 27 22 618 of mail naar . U kunt ook ons contactformulier invullen en dan bellen wij u!

nieuwsgierig?
De Tour wacht op niemand… Sony #ICan 48H Fujitsu World Tour Utrecht_ la Nuit du Tour UNIT4 Global Kick-off Sony Dealer Event VELUX – De nieuwe generatie Quote 500 Thuiswinkel Awards
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK online