Evenementen

Een evenement hóórt erbij, zeker in een tijd waarin op ontelbare manieren met doelgroepen wordt gecommuniceerd. Live communicatie is één van de belangrijkste manieren om mensen te motiveren en inspireren. Vanuit uw eigen focus. Schouderklopje voor uw medewerkers, imago-versterkend middel voor uw bedrijf, lancering van een nieuw product of een opvallende promotie actie.

Met BINK als organisator bent u van een heleboel geregel af. Dat evenement komt er. De complete invulling is werk voor BINK. En door continu transparant te communiceren over de voortgang, blijft u gewoon de vinger aan de pols houden.

We hebben expertise in huis om elk evenement van de grond te tillen. Ergens in een weiland of ergens in de binnenstad. Voor jongeren of een gemêleerde doelgroep. Exclusief of juist breed. Ons enthousiaste team eventmedewerkers staat te trappelen om aan de slag te gaan.

Bij BINK kunnen we adviseren over elke discipline van een evenement – van decorbouw tot licht, van catering tot promotie.

We regisseren, organiseren en (ook dát gebeurt) improviseren. Komen met creatieve ideeën of voeren alleen het werk uit.
Wat u wilt.

Klik op de foto’s rechts voor voorbeelden.

nieuwsgierig?
De Tour wacht op niemand… Sony #ICan 48H Fujitsu World Tour Buiten Eten Vitens – Zo werk ik! Utrecht_ la Nuit du Tour UNIT4 Global Kick-off Sony Dealer Event VELUX – De nieuwe generatie
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK online