Evenementen Planner

Een evenement plannen lijkt in eerste instantie makkelijk, totdat je inziet wat er allemaal bij komt kijken. Maar een evenement hoort erbij, zeker in een tijd waarin op ontelbare manieren met de doelgroep wordt gecommuniceerd. BINK is een ervaren evenementen planner die uw doel voor ogen houdt en met veel creativiteit, ervaring én plezier voor u aan de slag gaat. Of het nou gaat om een verrassing voor uw personeel, de lancering van een nieuw product, een gave promotionele actie of om het versterken van uw imago. BINK is uw evenementen planner!

Creatieve Evenementen Planner

We hebben de meest uiteenlopende evenementen georganiseerd, ervaring genoeg dus. Die ervaring betekent voor u: geen stress! We zijn bekend met meerdere doelgroepen (jong, oud én gemêleerd), meerdere locaties en we staan te trappelen om voor u aan de slag te gaan. De complete invulling is voor ons: van decorbouw, catering, licht tot promotionele activiteiten. We improviseren, organiseren en regisseren. Wij vinden het leuk om te doen en u vind het leuk om er van te genieten!


Originaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel.

nieuwsgierig?
De Tour wacht op niemand… Sony #ICan 48H Fujitsu World Tour Utrecht_ la Nuit du Tour UNIT4 Global Kick-off Sony Dealer Event VELUX – De nieuwe generatie Quote 500 Thuiswinkel Awards
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK online