Wereldfeest

In 2010 beleefde hét multiculturele festival van Utrecht haar 10e verjaardag! In één van Utrechts mooiste parken het Julianapark genieten iedere zomer duizenden mensen gratis van internationale artiesten die op meerdere podia een crossover aan muziek spelen. Er zijn tenten met verhalen vertellers, workshops voor jong en oud. Eten & drinken op het fairtrade terras. Theater, exposities en bijdragen van diverse Utrechtse initiatieven en musea. Ieder jaar druk bezocht: de markt met gerechten, kleding en barretjes uit alle windstreken.

De projectleiding en promotie is in handen van collega-bureau Explorama, de artistieke leiding ligt in de ervaren handen van Mundial Productions. BINK mag al jaren de productie van het hele evenement voor haar rekening nemen! Van podia tot beveiliging, van invulling horeca tot indeling park en van vergunning tot stagemanagement. We hebben nu al zin in editie 2011.
Dit evenement wordt georganiseerd in opdracht van de Stichting Wereldfeest Utrecht.

Kijk voor actuele informatie over het festival op www.wereldfeestutrecht.nl, of het Wereldfeest op facebook je kan ons ook volgen via twitter!


nieuwsgierig?
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl Wereldfeest