Evenementenbureau Utrecht

BINK Evenementenbureau Utrecht
Welkom bij BINK, hét evenementenbureau in Utrecht. Altijd origineel, altijd goed georganiseerd en altijd beschikbaar voor u! Een goed georganiseerd evenement is ontzettend belangrijk, wil het een succes zijn en wil je achteraf goede kritiek krijgen via Social Media.
Als evenementenbureau in Utrecht weten we de leukste plekjes te vinden in Utrecht, maar ook buiten Utrecht zijn wij heel sterk in het vinden van de juiste mix tussen uw doelstelling, uw doelgroep en de locatie.

Eén van de beste evenementenbureaus in Utrecht

BINK is uw evenementbureau in Utrecht! Vertel ons wat u wilt bereiken en wij komen met een ludiek idee wat u erbij helpt. Onze opdrachtgevers zijn tevreden over ons, en wij zijn enthousiast over onze opdrachtevers.
Bent u ook enthousiast en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier en dan bellen wij u! Uiteraard mag u ook altijd bij ons binnenlopen:

BINK evenementenbureau Utrecht
Vlampijpstraat 74, Utrecht
+31 30 27 22 618

nieuwsgierig?
De Tour wacht op niemand… Sony #ICan 48H Fujitsu World Tour Utrecht_ la Nuit du Tour UNIT4 Global Kick-off Sony Dealer Event VELUX – De nieuwe generatie Quote 500 Thuiswinkel Awards
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK online