Evenementenorganisator

BINK is de naam, incentives en evenementen zijn onze specialismen. Wij als evenement organisator combineren kennis van mensen, communicatie, evenementen, en reizen om een compleet product aan te kunnen bieden: een plan vanaf het idee tot en met de uitvoering.
Zo werkten wij bijvoorbeeld voor Sanoma – Tinadag en voor Heineken als evenementen organisator. Door ons te verdiepen in de doelgroep, diensten/producten én het bedrijf zelf kunnen wij met een creatief en uniek concept komen. Een evenement mag dan voor anderen een stressvol gebeuren zijn, wij krijgen er juist positieve energie van. En die brengen wij over op de groep!

BINK Evenementenorganisator

Als u zegt wat u wilt bereiken dan vertellen wij u hoe! Veel van onze klanten zijn erg tevreden over ons als evenementenorganisator. Wij zijn ontzettend enthousiast en hebben veel creatieve ideeën die wij graag met u willen bespreken. Bent u ook enthousiast en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via +31 30 27 22 618 of mail naar . U kunt ook ons contactformulier invullen en dan bellen wij u!

nieuwsgierig?
De Tour wacht op niemand… Sony #ICan 48H Fujitsu World Tour Utrecht_ la Nuit du Tour UNIT4 Global Kick-off Sony Dealer Event VELUX – De nieuwe generatie Quote 500 Thuiswinkel Awards
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK online