Incentive bureau

BINK is een incentive planner die creatief met u meedenkt. Als incentive bureau helpen wij bij het integreren van incentives in een complete campagne. Soms hoeft een incentive helemaal niet ingewikkeld te zijn en hoeft u er als bedrijf ook niet veel tijd in te investeren.
Een incentivebureau kan de incentive naadloos passen in uw communicatie- en sales strategie. Als uw doelstellingen zijn geformuleerd, en deze zijn erg ambitieus, dan kan een incentivecampagne helpen om uw dealers, medewerkers of wie dan ook te inspireren. Dan hoeft u het niet alleen te houden bij een weekendje Barcelona of een dag op een wedstrijdzeilboot (al blijven dat trekkers).

BINK incentive bureau: Uw Incentive Planner!

BINK kan, als ervaren incentivebureau, meedenken over een complete campagne. We kunnen met creatieve ideeën komen, maar we kunnen ze ook uitvoeren. Wij komen met een totaalconcept waarbij de boodschap duidelijk is; targets en productinfo worden opvallend in de campagne meegenomen. We motiveren van minuut één tot aan de finale en wij, als incentivebureau, nemen de beloning voor onze rekening.
Creatief, perfect geregisseerd, ver weg of dichtbij.. BINK is uw incentive planner voor een onvergetelijke ervaring!

Neem contact met ons op via +31 30 27 22 618!

nieuwsgierig?
De Tour wacht op niemand… Sony #ICan 48H Fujitsu World Tour Utrecht_ la Nuit du Tour UNIT4 Global Kick-off Sony Dealer Event VELUX – De nieuwe generatie Quote 500 Thuiswinkel Awards
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK online