Incentive planner

Incentive Planner

BINK is een incentive planner die creatief met u meedenkt. Soms hoeft een incentive helemaal niet ingewikkeld te zijn. Een weekendje cultuur snuiven in Barcelona of een dag op een exclusief jacht blijft een trekker. Als incentive planner helpen wij bij het integreren van incentives in een complete campagne. Wij kunnen de incentive naadloos passen in uw communicatie- en sales strategie. Wanneer de doelstellingen zijn geformuleerd, pittig en ambitieus, kan het helpen om medewerkers, dealers of wie dan ook te inspireren met een incentivecampagne.

BINK | Incentive Planner

BINK, als ervaren incentive planner, denken mee over een effectieve campagne. Targets en productinfo worden opvallend in de campagne en de beloning meegenomen, zodat het continu duidelijk blijft wáár het om gaat. We motiveren van het begin tot het einde en nemen de totale organisatie van de beloning voor onze rekening. Creatief, perfect georganiseerd, ver weg of dichtbij.. BINK is uw incentive planner voor een onvergetelijke ervaring!

nieuwsgierig?
De Tour wacht op niemand… Sony #ICan 48H Fujitsu World Tour Utrecht_ la Nuit du Tour UNIT4 Global Kick-off Sony Dealer Event VELUX – De nieuwe generatie Quote 500 Thuiswinkel Awards
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK online