Incentives

Soms hoeft een incentive helemaal niet ingewikkeld te zijn. Een weekendje Barcelona of een dag op een wedstrijdzeilboot blijft een trekker. Maar waarom zou u die incentive niet integreren in een complete campagne, die naadloos past in uw communicatie en sales strategie? Want wanneer de doelstellingen zijn geformuleerd, pittig en ambitieus, dan kan het wel eens helpen om medewerkers, dealers of wie dan ook te inspireren met een incentivecampagne.

Incentive organiseren

Creatief en effectief. Want een goeie incentive verkoopt zichzelf. Onze kracht is dat we niet in ideetjes denken, maar in totaalconcepten. Targets en productinfo worden opvallend in de campagne en de beloning meegenomen, zodat het continu duidelijk blijft wáár het om gaat. We motiveren van minuut 1 tot de finale en als toetje nemen we de organisatie van de beloning voor onze rekening. Ver weg of dichtbij, altijd onder perfecte regie, met creatieve invalshoek! BINK is uw incentive planner voor een onvergetelijke ervaring!

Klik rechts op foto’s
voor voorbeelden.

nieuwsgierig?
UNIT4 – Vietnam Rhinofly Barcelona The T-Team Thailand – Unit 4 Oman – Ricoh Londen – T-Mobile Ferry Quick – Volkswagen Bedrijfswagens
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK online