Londen – T-Mobile

Soms is bescheidenheid het codewoord tijdens een incentive-reis. Soms juist niet. Wat dacht je van 24 uur extreem in de watten gelegd worden in wereldstad London? Heen vliegen met een privéjet en vervolgens opgehaald worden met een luxe VIP-bus die je rechtstreeks naar een circuit vervoert? Terwijl je je nog precies kunt herinneren waar je je eigen auto op Schiphol hebt geparkeerd, maak je decadente rondjes in een Ferrari, Porsche of Lotus Elise.

Na de transfer naar een tophotel in downtown London een hapje eten.. In een willekeurig restaurant? Nee hoor, we staan bij Gordon Ramsey in het reserveringsboek. Stappen doen we natuurlijk als VIP’s in de hipste club van London. Na de overnachting hebben we de ultieme combi van sightseeing en ontkateren: in een speedboot met 450 pk over de Theems.

Misschien een extreem voorbeeld, maar dit programma voldoet in ieder geval aan een incentive-reis volgens BINK: Zelfstandig niet te boeken, de bestemming echt beleven en het stoerste verhaal van je volgende familiefeestje mee naar huis nemen.


nieuwsgierig?
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl Londen – T-Mobile