BINK – De Top

Voor het organiseren van een beetje TOP heb je tegenwoordig aardig wat nodig: een flinke stapel witte containers, 2 beesten van limo’s, een eigen landingsbaan en een lasapparaat om putdeksels hermetisch af te sluiten. En je huurt het mooiste strandhotel van Nederland af voor je belangrijkste gasten. Die bij hun vertrek zeggen dat het ‘truly gezellig’ was en plaats maken voor de volgende top.

De volgende top? Werd de Randstad nog een keer platgelegd? Pleinen hermetisch afgehekt?  Werden er telefoontjes onderschept van diplomaten die thuis vertelden dat ze moesten overwerken?

Dat niet, maar in Huis ter Duin hadden ze net genoeg tijd om de kamers van Obama en zijn gevolg weer in orde te maken voor de topgasten die BINK afgelopen donderdag mocht ontvangen. We organiseerden namelijk voor de 7e keer de 13e editie van de Thuiswinkel Awards. Tijdens een feestelijk award gala maakte de top van grote Nederlandse webwinkels kans op 9 vakprijzen en publieksprijzen in 7 categorieën.

Eerlijk is eerlijk: bij de organisatie van die andere top kwam materieel kijken dat wij nog nooit hebben ingehuurd. We hoeven namelijk niet zo vaak kilometers wegafzetting te verplaatsen. Maar we zijn wel dol op technische hoogstandjes. Zo projecteerden we voor de Thuiswinkel Awards XL de introductiefilmpjes van de genomineerden op een half doorzichtig gaasdoek over de hele breedte van de Pické zaal van Huis ter Duin. Het decor en de muzikanten achter het doek zorgden voor een 3D-effect dat alleen secret agents (waarschijnlijk) van hun Google Sunglass kennen. Met gevaar voor eigen leven lieten we een projectiescherm wegklappen waardoor de beste webwinkel Bol.com bekend werd gemaakt. Het afsluitende feest werd trouwens ‘truly gezellig’. We zijn benieuwd wat Obama daar van had gevonden..

Ook plannen voor een top? BINK heeft door het organiseren van de Thuiswinkel Awards, de SponsorRing, de Grand Prix Customer Media, de Nationale Contact Center Awards (NCCA), diverse sportgala’s én de Awards van het UNIT4 Top Performer Event een bak aan ervaring en een hoop vernieuwende ideeën!

De samenwerking met FP-Media, René Waerts, De Jong AV, Ruben Nicolaï, Partyrent en Huis ter Duin was trouwens ook TOP!

Opdrachtgever: BBP Media en Thuiswinkel.org
F
otografie: Paul Ridderhof


nieuwsgierig?
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK – De Top
BINK