BINK – Grote letters

‘BINK, altijd in hoofdletters graag’. Je hebt het ons misschien al eens horen zeggen of je hebt het op deze website voorbij zien komen. Dat bedoelen we niet onbescheiden, we houden gewoon van impact. Sterker nog: bij onze vaste decorbouwer stond laatst de werkplaats vol met houten letters van anderhalve meter hoog. We hebben eerst een potje analoge Wordfeud gespeeld waar meneer Scrabble jaloers is. En we hebben er vervolgens gelijk 5 extra besteld. Voor de Unit4 Global Kick Off die we eind januari in Amsterdam hebben georganiseerd. Het waren blikvangers waar de bedrijfssoftwarefabrikant (meneer Scrabble, bent u daar nog?) zo blij mee was dat ze tegenwoordig trots voor de ramen van hun vestiging in Utrecht staan.

De letters in de werkplaats waren trouwens bedoeld voor het nieuwe TivoliVredenburg. Dat imposante nieuwe gebouw dat een tijdje geleden zijn kop boven de bouwput in het Utrechtse stationsgebied uitstak. We hebben daar laatst een locatiebezoek gehad en we snappen precies waarom veel mensen staan te popelen om te komen spelen. Artiesten, kleine kinderen – zij zien de buitenkant van het pand stiekem gewoon als een vier-op-een-rij-XL-spel – en evenementenorganisatoren zoals wij. WAT EEN TOPSPOT!

Je weet misschien dat we al op veel bijzondere locaties gewerkt hebben. Dierentuinen, hotels in aanbouw, ijsstadions, lege weilanden, kades in Venetië. Plekken waar we flink aan de bak moeten om te zorgen dat alles helemaal OK is. We vinden die pittige producties te gek, maar we werken net zo lief in locaties waar aan alles gedacht is. Zoals TivoliVredenburg. Wat dacht je van liften die de inhoud van een halve vrachtwagen in 1 keer backstage kunnen zetten? In welke van de 6 zalen je ook moet zijn. Of geluidsinstallaties die in de zaal meer dan 120 dB kraakhelder geluid kunnen produceren, terwijl je buiten niets hoort? Of een zwevende ‘cube’ onder het clubpodium waar je met 40 man een intieme workshop of breakout-sessie kunt houden? We zijn TROTS op ‘onze’ TivoliVredenburg. Echt, ga kijken zodra je de kans krijgt. Of bel ons voor je plan met impact.


nieuwsgierig?
+31 (0)30 - 27 22 618 info@bink-online.nl BINK – Grote letters
BINK